Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα βάθη του ωκεανού τo Hunter Killer

*
H Summit Premiere κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για την επερχόμενη ταινία Hunter Killer. Στα βάθη του Αρκτικού Ωκεανού, ο Joe Glass (Gerard Butler), κυβερνήτης σε αμερικανικό υποβρύχιο, αναζητά ένα άλλο που έστειλε σήμα κινδύνου, όταν αποκαλύπτει μια προσπάθεια για ανατροπή του καθεστώτος στη Ρωσία η οποία μπορεί να διαλύσει κυριολεκτικά την παγκόσμια τάξη. Ο Captain Glass θα πρέπει τώρα να συγκεντρώσει μια ομάδα Navy SEALs προκειμένου να σώσει τον Ρώσο πρόεδρο που έχει απαχθεί και ξεφεύγοντας από εχθρικές θάλασσες να αποτρέψει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Συμπρωταγωνιστούν οι Gary Oldman (Darkest Hour), Common (John Wick: Chapter 2), Linda Cardellini (Avengers: Age of Ultron) και Toby Stephens (Die Another Day). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Donovan Marsh, σε σενάριο των Arne L. Schmidt και Jamie Moss, που βασίζεται στο βιβλίο Firing Point των George Wallace και Don Keith. Το Hunter Killer θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Οκτωβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*